Høsthelg

En høsthelg er til ende og en ny uke står for døren. En uke som kommer til å bli fylt med travelt hverdagsliv, jobb og alt som bør gjøres i hus og hage før høsten setter inn for alvor.

Godt er det da å ha en fin høsthelg å tenke tilbake på. En helg som har vært rolig og avkoblende uten noe som helst form for stress.

Høstblomster setter farge på dager som blir kortere og kortere. Denne buketten med høstasters og roser kjøpte jeg da jeg var en snartur inn til Oslo for å handle på lørdag formiddag.

Og når jeg først var på handletur inn til byen, benyttet jeg anledningen til å ta meg en lang og god pause på en café. Fint å sitte på café og lese lørdagens aviser.

September er vel nesten den aller fineste måneden i året for turliv og uteliv. Jeg var ute og gikk tur både på fredag, lørdag og søndag, og synes av den grunn at jeg fikk veldig mye ut av helgen. Det var helt fin-fine turforhold, til tross for gråvær og regn.

Turen i går gikk til Movatn i Nordmarka, et vann som ligger ikke så langt unna her jeg bor. Fortsatt er det grønnfargene som preger skogen, men nå er det nok ikke så lenge til høstfargene setter inn.

Stjernekamp! Favorittprogram og et årlig høydepunkt på underholdningsfronten.

Jeg blir helt revet med og sender alltid inn noen stemmer på dem jeg synes er best.

Så var det valg igjen! Spennende og viktig!

Politikk handler om å velge, men denne gangen synes jeg ikke det var så enkelt. I går tok meg tiden til å lese meg gjennom all valgreklamen som har kommet i posten i det siste, og etter å ha lest både lenge og vel, ble jeg enig med meg selv. Så mye forskjell fra hva jeg stemte sist ble det ikke. Det er noen saker som er viktigere enn andre.

Og da jeg kom hjem fra stemmelokalet var det blitt kveld og jeg tente levende lys for første gang denne sesongen. Ingen tvil. Høsten er her.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: