Enda en stund til ferien starter

Det er enda en stund til ferien starter for meg, men det betyr ikke at jeg ikke nyter sommeren til fulle likevel.

I går koste jeg meg ute på byen i sommer-Oslo. Jeg var ute og spiste middag sammen med noen venninner og det var som alltid veldig hyggelig. Restauranten som vi var på – Borggården restaurant – serverte utmerket mat.

Det er så fint og sommerlig i Oslo akkurat nå. I går var det et yrende folkeliv overalt. Det var mange folk på farten og særlig mange turister å se. Langs Karl Johansgate rådet det en nesten orientalsk stemning, med gatesangere, menneskelige statuer og gateselgere som solgte ymse varer og tjenester.

Jeg som er så glad i blomster setter også stor pris på alle de vakre bedene og blomsterkrukkene som er rundt om i Oslo sentrum. De blomstrer fantastisk akkurat nå. Her synes jeg kommunen gjør en strålende jobb med å gjøre byrommet så vakkert.

Jeg kommer nok til å ta meg flere turer ut på byen før jeg går ut i ferie. Det er mye fint å oppleve i byen etter jobb. Sette seg ned på en hyggelig restaurant. Gå tur på Akershus festning eller på Tjuvholmen. Gå på kino, på teater, eller gå og se en utstilling.

Det er også sommersalg i butikkene nå, med mange muligheter til å gjøre gode kjøp.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: