Hver eneste dag plukker jeg buketter

Nå som det blomstrer så rikt ute i hagen nøler jeg ikke med å plukke buketter. Hver eneste dag plukker jeg buketter, både små og store, som jeg setter i vaser rundt om i huset, eller jeg setter på bordene ute i hagen. Endelig kan jeg bruke de mange og morsomme vasene som jeg opp gjennom årene har kjøpt på loppemarked!

Kvister fra bjørkebladspirea (og sikkert andre spireatyper også) synes jeg passer kjempefint i vaser. Bukettene blir rause og frodige. Spireahekken blomster i rikelig monn nå og det synes nesten ikke på busken at jeg kutter av grener. Spirea blomstrer kun en kort periode, og det gjelder å nyte den mens en kan. Både innendørs og utendørs.

Jeg nyter blomstringen i bedene også:

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s