Hver eneste dag plukker jeg buketter

Nå som det blomstrer så rikt ute i hagen nøler jeg ikke med å plukke buketter. Hver eneste dag plukker jeg buketter, både små og store, som jeg setter i vaser rundt om i huset, eller jeg setter på bordene ute i hagen. Endelig kan jeg bruke de mange og morsomme vasene som jeg opp gjennom årene har kjøpt på loppemarked!

Kvister fra bjørkebladspirea (og sikkert andre spireatyper også) synes jeg passer kjempefint i vaser. Bukettene blir rause og frodige. Spireahekken blomster i rikelig monn nå og det synes nesten ikke på busken at jeg kutter av grener. Spirea blomstrer kun en kort periode, og det gjelder å nyte den mens en kan. Både innendørs og utendørs.

Jeg nyter blomstringen i bedene også:

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply