Frodig forsommer

Hei kjære blogglesere! Her er jeg tilbake igjen etter en liten bloggpause.

Det har vært stille fra meg en tid. Det skyldes at tiden jeg har til rådighet for blogging og andre fritidsinteresser, har vært noe knapp denne våren. Egentlig som alltid på denne tiden av året. Men jeg elsker å blogge, og er nok snart tilbake med noen flere blogginnlegg.

Denne pinsen har har jeg tilbrakt på Lillehammer på besøk hos min mor. Jeg har noen hyggelige, rolige og avkoblende dager. Først og fremst har jeg vært sammen med min mor denne pinsen, men litt annet har stått på programmet også.

Som denne fine turen i skogene overfor Lillehammer i dag.

Turen gikk ovenfor Lillehammer, langs Ringsvegutua. Det var et aldeles nydelig vær på Lillehammer i dag. En frodig og fin forsommersdag.

Her et gammelt bruk som jeg passerte underveis.

Jeg så rikelig med maiblom langs veien. Maiblom er en av mine store favorittblomster. (Men den kommer ikke opp mot denne, så klart:))

Det er tiden for blomsterenger nå. De er ikke så ofte å se lenger, dessverre. Men her er det en. Det er nok ikke så lenge før denne springer ut i full blomst.

Her har jeg kommet til Ringsveen som var maleren Jakob Weidemann sitt hjem på Lillehammer. Her bodde han sammen med kona, Anne Weidemann i perioden 1968 – 2001. Jakob Weidemann hadde skogbunnen som et sentralt element i sin kunst. Han var også inspirert av markblomstene.

Det var nydelig på Ringsveen i dag. Blomsterenga der er helt fantastisk. Det var nesten så jeg så Weidemann for meg, stående der ute i enga og male:).

Fra Ringsveen.

Overalt er det markblomster nå. Jeg elsker forsommeren på innlandet. Den er fantastisk.

Og heldigvis varer forsommeren en stund til. Ihvertfall helt frem til sankthans. Ta deg en tur ut og nyt årstiden, da vel:).

Leave a Reply