Noen bilder fra uka som har gått

Her kommer noen bilder fra uka som har gått. Forrige uke ble en uke preget av påskeforberedelser for meg. Blant annet plantet jeg vårblomster i krukker utenfor huset, pyntet litt inne til påske, og gikk i butikker og handlet påskepynt.

Nå ser jeg frem til påske og påskeferie. Det skal bli godt med noen dager med sol og vårstemning på Sørlandet.

Selv om jeg skal dra til hytta i påsken, så påskepynter jeg litt hjemme også. Ikke så veldig mye, men litt. Allerede i midten av forrige uke pyntet jeg påskeriset og nå håper jeg at bladene springer ut før påske.

Dette tok jeg med da jeg skulle besøke min mor på Lillehammer i helga. Påskepynt fra Europris og blomster fra Plantasjen.

Et bilde fra Storgata på Lillehammer på lørdag. Det var skikkelig før- påskestemning der, med boder langs gata som solgte håndverksting med påskepreg.

På Husfliden hadde de et fantastisk utvalg av påskepynt med høy kvalitet. Disse flotte hønene tror jeg må være laget av tre.

Jeg falt helt for denne påskelanglua. Så fin! Men det ble ikke til at jeg kjøpte den, selv om prisen var helt overkommelig. Fant ut at det siste jeg trenger på Sørlandet i påsken, er en påskenisselue.

Som alltid når jeg er en snartur innom Storgata på Lillehammer, så tar jeg meg en tur innom en café. På Café Sorgenfri solgte de en aldeles nydelig valmuefrøkake.

Det var veldig vårlig og fint utenfor caféen, men litt for kaldt til å sitte ute.

Dette er ikke et bilde fra påskeforberedelser, men fra et treff jeg var på i venninneklubben min forrige uke. Min gode venninne Aslaug serverte salmalaks med spicy mangosalsa, ris og rømmedressing med dill. Veldig godt, og et tips til en middag som det passer fint å servere i påsken.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: