Vårhelg i mars

For en nydelig helg vi har hatt! Mesteparten av helgen har det vært sol og fint vårvær her jeg bor. Jeg har hatt en fin helg. Ikke så veldig mye på programmet, men det er akkurat slik jeg liker å ha det, når jeg har er par dagers fri.

På fredag tok jeg meg en tur rundt i byen etter jobb. Bildene fra den runden kommer på bloggen i morgen.

Disse bildene tok jeg tidligere på dagen da jeg var ute et lite ærend i lunchen. Disse frodige vårblomstene inspirerte. Nå ser jeg frem til å begynne å pynte til påske.

Det var sol og vårstemning i byen.

På fredag kveld sto pizza på menyen. Servert med en vin som passet perfekt til.

På lørdag kveld slukket jeg alle lys i huset, slo av TVen og deltok på Earth hour. Jeg synes Earth hour er en fin symbolsk handling. Arrangementet viser at mennesker verden over står sammen for å møte klimautfordringene.

På søndag gikk jeg ut på søndagtur, som alltid. I Nordmarka, nesten som alltid det også. Det er fortsatt mye snø, men nå smelter den i rekordfart.

Det sildret og rant overalt. I bekkene er det sterk vannføring akkurat nå.

Søndagen ble avsluttet med at jeg gikk på en fantastisk flott konsert i vårt lokale kulturhus. Brahms – Ein deutsches Requiem ble fremført av Romerike symfoniorkester og Nittedal bygdekor. Konserten var storslagen og kraftfull.

Her kan du forresten lese et dikt, signert Åse Marie Nesse, om akkurat Ein deutsches Requiem.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: