Noen dager på Sørlandet

Jeg har beveget meg ned til hytta på Sørlandet for noen dager, og med det har jeg innledet hyttesesongen for i år. Det har vært godt å komme hit. Her er det vårlig og fint, helt annerledes enn hjemme, der snøen fortsatt ligger meterhøy utenfor huset.

Noe av det første jeg gjorde da jeg kom frem i går, var å få frem hagemøblene og plante vårblomster i krukker. Jeg skal jo hit i påsken, og da fant jeg ut at jeg kunne plante allerede nå. Forhåpentligvis vokser plantene seg litt til, til da. I går var det for kaldt å sitte ute, men i dag har det vært varmt og fint ute i sola.

I dag hadde jeg egentlig tenkt å gå tur langs sjøen og fotografere, men det ble det ikke noe av. Tilfeldighetens spill ville det annerledes. I dag morges da jeg skulle vaske opp, klarte jeg nemlig å brenne meg på kokende vann, og det så kraftig at jeg fant ut at jeg måtte la en lege se på brannsåret. Så turen gikk til Arendal og legevakten der i formiddag. Alt gikk fint med brannsåret. Etter legebesøket kom jeg til at jeg fortjente et kakestykke og en kopp kaffe på en café. Café Drømmeplassen i Arendal er forresten en veldig koselig café som kan anbefales.

Noen bilder ble det også fra Arendal. Her fra havna.

Vel tilbake på hytta ble det kikertcurry til middag. Det er fint å ha litt ekstra god tid til å lage mat. I morgen blir det hjemmekontor her fra hytta, før jeg drar hjem igjen i morgen kveld.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: