Vinter igjen

Så er det på’n igjen med snømåking!

Jeg tror det minst må ha kommet en halv meter snø her natt til i dag. Det var nesten ikke til å komme seg ut av døra da jeg skulle til jobb i dag tidlig. Jeg måtte vasse til knes i snø for å komme meg ut på veien.

Siden jeg ikke fikk måkt noe før jeg dro på jobb, har ettermiddagen stort sett dreid seg om snømåking. Bilen får jeg fortsatt ikke ut (og nå er det like før jeg gir etter for mine prinsipper og går til anskaffelse av en snøfreser).

Men aldri så galt er det godt for noe.
Det skal visstnok være supre forhold ute i løypene akkurat nå, og jeg vurderer å prøve meg på sesongens første skitur til helga.

Men den skituren blir muligens også den siste, for nå begynner snart hyttesesongen på Sørlandet for meg. Jeg ser frem til sol, vårstemning og forhåpentligvis null snømåking😻.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s