Vinter igjen

Så er det på’n igjen med snømåking!

Jeg tror det minst må ha kommet en halv meter snø her natt til i dag. Det var nesten ikke til å komme seg ut av døra da jeg skulle til jobb i dag tidlig. Jeg måtte vasse til knes i snø for å komme meg ut på veien.

Siden jeg ikke fikk måkt noe før jeg dro på jobb, har ettermiddagen stort sett dreid seg om snømåking. Bilen får jeg fortsatt ikke ut (og nå er det like før jeg gir etter for mine prinsipper og går til anskaffelse av en snøfreser).

Men aldri så galt er det godt for noe.
Det skal visstnok være supre forhold ute i løypene akkurat nå, og jeg vurderer å prøve meg på sesongens første skitur til helga.

Men den skituren blir muligens også den siste, for nå begynner snart hyttesesongen på Sørlandet for meg. Jeg ser frem til sol, vårstemning og forhåpentligvis null snømåking😻.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: