Ikke så veldig lenge til påske

Det begynner å nærme seg påske. Bare en liten måned til nå så.

Som alltid gleder meg til påskefeiring og påskeferie. I år er planen at jeg skal dra til hytta på Sørlandet i påsken. Det skal bli deilig. Med en så sen påske, håper jeg det blir et snev av vår og vårstemning der.

Jeg synes også det er veldig koselig å drive å pusle litt til påske. Det er særlig koselig hvis en har små barn. Det å gjøre påskeforberedelser var noe vi drev veldig mye med her i huset da barna var små. Vi laget påskepynt og bakte, og noen ganger laget vi påskegodter også. Dessuten har jeg alltid likt å fylle huset med blomster til påske. Ingen påske uten masse frodige blomster!

Jeg driver ikke så mye med påskeforberedelser nå for tiden, men det har jeg lyst til å begynne med igjen. Påsken blir enda koselige hvis man gjør påskeforberedelser og lager påskepynt, synes jeg.

Her er noen innlegg jeg har funnet frem fra arkivet med tema påske og påskeforberedelser. Trykk på bildet for å komme til innlegget.

Hjemmelaget påskegodt
Påskemuffins
Sjokoladeruter med appelsinsmak
Påskepynt i stua
Gult porselen er fint til påske
Ingen påske uten en god påskekrim

Anbefaler deg å ta en tur til mammutsalget som pågår akkurat nå, hvis du vil lese noen nye og gode bøker i påsken.

Vegetarmat på påskeaften
Forslag til vegetarisk påskemeny

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: