Glimt fra helgen

Hei og god søndagskveld!

Så herlig at det begynner å bli vårlig ute igjen! På fredag strømmet sola inn gjennom stuevinduet da jeg kom hjem fra jobb. Ute i hagen har det blitt merkbart mindre snø de siste dagene.

Fargerike blomster som kjøpte jeg med meg på vei hjem fra jobb, på fredag. Selv om jeg ikke skulle være hjemme i helgen:) Satser på at de holder seg utover uka.

Blant annet kjøpte jeg med meg en potte med påskeliljer, som jeg tenkt å ha utendørs. Det har begynt å klø i hagefingrene igjen, og det første jeg skal gjøre, er å begynne å vårpynte litt utenfor huset.

På fredag kveld tok jeg turen Lillehammer, for å besøke min mor for helgen. Det var skikkelig fastelavnssus i stua hennes på lørdag morgen.

Det ble det også senere på dagen, da jeg bakte disse fastelavnsbakkelsene. Det er vannbakkels til fastelavnsboller, og oppskriften fant jeg på Perlys hemmelige verden. De var lette å bake, og gode.

Vannbakkelsene i seg selv er sukkerfrie. Jeg fylte dem med krem søtet med stevia og sukkerfritt syltetøy, og det ble et bra lavkarboalternativ til vanlige fastelavnsboller.

På søndag formiddag gikk jeg ut på søndagstur, min vane tro, og som så mange ganger før gikk turen til Lillehammer sentrum. Der snødde det tett. Hvor i all verden var vårværet fra dagene før blitt av?

Det var det reneste ødeland i Storgata, nesten ingen folk å se.

Vindusutstillinger er fine å se på når en går søndagstur i en bygate. Her var det en butikk som hadde dekorert alle vinduene sine med fargerike papirblomster. Slike blomster er kjempelette å lage av servietter. Noe å tenke på til påskeverkstedet i år? Se DIY-video fra YouTube.

En riktig god uke ønskes alle!

Legg inn en kommentar

%d