Vinterferie

Jeg har bevilget meg noen dagers vinterferie, og for en gangs skyld har jeg holdt meg hjemme. Jeg har ikke fartet rundt slik jeg vanligvis gjør i vinterferien, men har bare vært hjemme og har puslet med stort og smått, – med slike ting som jeg aldri har tid til ellers.

Jeg har gått turer turer denne uka, har sovet lenge om morgenen, har vært ute og handlet, har sett på VM, har testet ut noen nye matoppskrifter og jeg har lest. Skjønnlitterære bøker, men også kvalitetsjournalistikk, – særlig featureartikler. Jeg er veldig glad i featurejournalistikk, og synes den sjangeren har noe i seg som virkelig kan bevege og forandre.

Matoppskriftene kommer på bloggen etter hvert, forresten.

Ellers har jeg denne uka også fått kost meg med den fantastiske vinteren som vi har rett utenfor stuedøra, akkurat nå. Det har vært så fint! Etter det siste snøfallet natt til i går, så ligger det fluffy nysnø overalt. Det drysser snø fra trærne og det drysser fra taket. Og ute i hagen spretter ekorna rundt og lurer på om jeg ikke har tenkt å legge ut litt mat til dem snart.

Det har også vært nydelig sol og fint vær her, flere dager denne uka. Så heldige vi er som har så flotte vinterforhold i landet vårt!

Jeg tenker at helga skal fortsette i det samme sporet. Med turer ut i vinteren, VM på ski, venner på besøk og god mat på bordet. Og forhåpentligvis får jeg tatt meg en tur ut for å fotografere litt på søndag, også.

En riktig god helg ønskes alle!

På onsdag testet jeg ut en oppskrift på et lavkarbobakverk, uten sukker og mel. Det smakte riktig så godt.

Ingenting er som å starte helga med et besøk på en bruktbutikk.

Går du i giftetanker er det er det ingen sak å få tak en brudekjole med et skikkelig nostalgisk sus. Kun kr 1200,- (forutsatt at du er litt smalere enn gjennomsnittet rundt livet:))

De har så mye fint på vår lokale bruktbutikk, særlig når det gjelder møbler og redesign. Noe til hytta?

Blomster i lyse og vårlige farger får sette preg på denne helga.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s