Glimt fra uka som har gått

Det ble ikke noen glimt fra helgen-post fra meg i går, men her kommer noen glimt fra uka som har gått i stedet.

Denne februarmåneden har blitt annerledes for meg, fra tidligere februarmåneder, På grunn av et kneproblem jeg har, har ikke kunnet gå så mye på ski denne sesongen som tidligere, og det å gå på ski er egentlig er min store favorittaktivitet på vinteren. Men man kan ha det helt fint, selv om man ikke går på ski:) Heldigvis kan jeg leve et aktiv liv og (stort sett) gå turer som vanlig. I hvert fall korte turer. Jeg liker også måneden februar veldig godt. For meg er februar måneden da vinteren er på sitt fineste. Måneden da lyset kommer tilbake og våren nærmer seg.

Det er ikke lite bare det.

Her en noen glimt fra uka som har gått.

Det var en mildt sagt en regnfylt helg for andekolonien som holder til ved elva i bygda her, denne helgen. Og for oss! Jeg holdt meg stort sett hjemme i regnværet.

Lørdagen gikk med til å måke (blytung) snø, og å gjøre forberedelser til et besøk jeg skulle ha på kvelden.

Litt snacks må til på lørdagskvelden! På menyen ellers sto Bouef Bourginon, med bruschetta til forrett og panna cotta til dessert.

Februarlørdag.

Med lys i vinduet.

Vintersøndager med sportssøndager på TV er helt gull! Fint å følge hyllesten av Aksel Lund Svindal denne helgen.

På søndag kveld var jeg på konsert med Kongelig norske marines musikkorps. Det var en stor opplevelse!

Bilde fra mandag. En sjelden gang i blant benytter jeg meg av muligheten til å jobbe fleksibelt, og beveger meg ut fra det vanlige kontorlandskapet. I dag satt jeg et par timer og jobbet fra en café. En fin variasjon, og stimulerende å jobbe i andre omgivelser av og til.

Etter jobb gikk jeg innom en Fretex-butikk i Oslo sentrum. Så fint å dekke med retro- dekketøy! Ble inspirert til å bruke mine retro-serviser litt mer.

Så gikk turen gjennom Karl Johansgate på vei til toget.

Mandag kveld, og den avsluttes med te og sjokolade. Mørk sjokolade skal visstnok være sunt:)

Ønsker alle en riktig fin uke!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: