På denne datoen

Det er artig å se tilbake på hva som skjedde på akkurat denne datoen, i årene som har gått. Jeg tar jo så mye bilder hele tiden, og lagrer dem systematisk etter dag, måned og år, og det er ikke vanskelig å søke seg frem til bilder med samme dato.

Så her kommer noen bilder fra et helt vanlig hverdagsliv, tatt på den helt vanlige datoen 5. februar, de siste seks årene:

Den 5. februar i 2013 jobbet jeg overtid, og gikk gjennom Karl Johansgate på vei hjem fra jobb. Der ble jeg nok mektig imponert over dette fantastiske snøslottet som noen hadde bygget. Bildet er tatt med mobilkamera, og de var mye dårligere på den tiden.

Så til 2014. Hva jeg hadde utenfor Stortinget å gjøre den 5. februar 2014 aner jeg ikke, men jeg antar at jeg var på vei til et møte, eller noe. Uansett var det en februardag med lite snø. Alle mobilbildene fra den tiden er kvadratiske, det var ikke mulig å legge ut noe annet på Instagram.

Noe som er helt sikkert, er at jeg senere på dagen dro på tjenestereise, til Helsingfors.

Vel ankommet hotellet ble jeg nok veldig begeistret for denne fine leseplassen midt i bokhyllen, i hotellets lobby.

Og ikke minst ble jeg veldig begeistret for restauranten vi spiste middag på den kvelden, Kappeli, Den var kjempebra, – en restaurant jeg gjerne besøker igjen.

I 2015 bakte jeg boller på denne datoen. Sikkert etter denne oppskriften. Yngstedatter Cathinka bodde fortsatt hjemme, og jeg husker at vi koste oss i februarkvelden med boller og kakao.

Så til 2016. Da tente jeg levende lys på kvelden. Jeg tror datoen falt på en fredag.

Denne messinglysestaken er forresten en av de fineste jeg har. Kjøpt i antikkstrøket i Budapest en gang i tiden.

Den 5. februar 2017. Da var jeg ute på skitur i Nordmarka.

Det var en flott vinterdag, men det var ikke så veldig mye snø.

Tulipaner hører årstiden til. Også dette bildet er fra 2017.

Så til 5. februar i fjor. Da matblogget jeg, en indisk inspirert meny, men det gikk noen dager før jeg la den ut på bloggen.

Legg inn en kommentar

%d