God helg!

Hei og god fredagskveld! I skrivende stund ruller «Nytt på nytt» over skjermen og jeg har nettopp spist vegetarburger som fredagsmåltid. Oppskriften fant jeg i kokeboka som du ser forrest i bildet nedenfor. Veldig fin kokebok. Og etterpå fulgte jeg opp med sjokolade og kaffe til dessert. Nå kan helgen bare begynne.

Ellers i dag har jeg hatt hjemmekontor, og innimellom skriving av notater og videomøter med jobb, så fikk jeg med meg det fantastisk fine vinterværet som vi har her akkurat nå. I dag kjente jeg at solen varmet, for første gang i år.

Men nå er det kveld og mørkt, og gradestokken nærmer seg de ti blå. Godt er det da å fyre på peisen. Det må jeg nok fortsette med gjennom helgen. Det skal visst bli skikkelig kaldt her nå.

Et lite glimt fra uka som har gått. I går var jeg på Nationaltheatret og så forestillingen Cyrano. En veldig flott forestilling som kan anbefales!

Og jeg først var i strøket der, så tok jeg noen flere bilder også.

En riktig god helg ønskes alle!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply