Glimt fra helgen

Jeg har hatt en flott og avkoblende helg. I går formiddag tok jeg turen inn til Oslo sentrum sammen med en venninne. Vi gikk tur langs sjøen, – fra Operaen, langs Langkaia og over Akershus, før vi endte opp på Aker Brygge der vi spiste lunch. En fin tur i et nydelig januarvær! Ellers i helga har jeg bare slappet av og har tatt livet med ro. Det har vært deilig. Noen skitur ble det ikke på meg i dag, dessverre. Men en tur ut i skogen ble det, og det er fint det og:)

Her er noen glimt fra denne januarhelgen:

Turen vår i går startet som sagt ved Operaen og vi gikk langs sjøen til Aker Brygge.

Ved Langkaia var det et kunstprosjekt som jeg aldri har sett før. Kunstprosjektet heter SALT, og samler kunst, musikk, mat og arkitektur i flere spektakulære trekonstruksjoner designet av Sami Rintala (Rintala Eggertsson Architects).

Dette kalles dem Arktiske Pyramiden. Det er SALTS 70 meter lange “fiskehesje” som jevnlig fylles med kunst og kultur.

Turen gikk videre over Akershus.

Det var det et aldeles nydelig fotolys.

Her fotograferer jeg…

Og det resulterte i dette bildet.Jeg er veldig glad i å ta bilder av båter:)

Dette var et fint sted å spise lunch. Vérité på Aker Brygge. Vérite er en bar, men de hadde mange gode småretter der, perfekte for en lunch.

Og kaffe såklart.

Fyr på peisen i stua lørdag kveld. Og film fra Nettflix (men det tok jeg ikke bilde av).

Supersunn frokost på søndag morgen.

Tur innover skogen på søndag.

En koselig hytte som jeg passerte.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s