Det lyste av julestemning

Jeg kan ikke la være å ta bilder. Hver dag tar jeg noen bilder. Av alt mulig. Det som måtte dukke opp.

Formålet er ikke å dokumentere. Det har jeg aldri hatt noen idé om. Det å ta bilder ser jeg mer på som en slags intuitiv aktivitet. Som en del av uttrykket. Sjelen om du vil. Alltid har jeg mobiltelefonen med fotoappen klar, i tilfelle det skulle dukke opp noe interessant å ta bilde av. Eller et vanlig kamera da, hvis jeg virkelig er ute for å fotografere.

I dag skulle jeg bare et par ærender i byen etter jobb, men så ble det til at jeg gikk rundt og fotograferte i stedet (jul blir det lell). Kombinasjonen av solnedgangslyset i byen i ettermiddag og julelysene var nydelig. Det lyste av julestemning. Men så er det jo også noe med atmosfæren nå like oppunder jul.

Fra Egertorget
Fra Karl Johansgate

Juletre foran Stortinget

Juletresalg på Stortorget

Julestemning med julemusikk ved avgangen til Gjøvikbanen på Oslo S. Koselig!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: