Det lyste av julestemning

Jeg kan ikke la være å ta bilder. Hver dag tar jeg noen bilder. Av alt mulig. Det som måtte dukke opp.

Formålet er ikke å dokumentere. Det har jeg aldri hatt noen idé om. Det å ta bilder ser jeg mer på som en slags intuitiv aktivitet. Som en del av uttrykket. Sjelen om du vil. Alltid har jeg mobiltelefonen med fotoappen klar, i tilfelle det skulle dukke opp noe interessant å ta bilde av. Eller et vanlig kamera da, hvis jeg virkelig er ute for å fotografere.

I dag skulle jeg bare et par ærender i byen etter jobb, men så ble det til at jeg gikk rundt og fotograferte i stedet (jul blir det lell). Kombinasjonen av solnedgangslyset i byen i ettermiddag og julelysene var nydelig. Det lyste av julestemning. Men så er det jo også noe med atmosfæren nå like oppunder jul.

Fra Egertorget
Fra Karl Johansgate

Juletre foran Stortinget

Juletresalg på Stortorget

Julestemning med julemusikk ved avgangen til Gjøvikbanen på Oslo S. Koselig!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s