Endelig kom vinteren


Endelig kom snøen og vinteren! Jeg tror det må ha kommet minst 30 cm snø her på fredag, og nå er det hvitt og fint overalt. Like i nærheten er de første skiløypene kjørt opp, og i dag har massevis av folk passert på gata utenfor huset mitt, på vei til skogen for å gå på ski. Så herlig at det er skisesong igjen!

Selv har jeg dessverre ikke fått vært ute på ski denne helgen, til det har den vært for travel, men hvis vær og føre holder seg, så blir det nok ikke så lenge til jeg kommer meg ut på skitur, jeg også.

Det koselig med den første snøen, særlig når den kommer i form av myk julesnø. Det er skikkelig fint her ute i skogen nå.

Kategorier: Jul

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s