God helg!

Hei! Det er fredag kveld og jeg har nettopp sunket ned i sofaen etter en travel arbeidsuke. Etter jobb gikk jeg en tur rundt i Oslo sentrum og handlet, i øsende pøsende regnvær, men nå er jeg hjemme igjen og bare slapper av i sofaen foran TVen. Ute regner det fortsatt, og det er i grunnen deilig at det er fredag og helg.

Denne helgen er den første adventshelgen, og jeg har tenkt å bruke noe av den til å gjøre adventsforberedelser. Mer konkret skal jeg ta frem adventspynt fra loftet, pynte litt utenfor huset og kanskje bake de første julekakene. Det blir bra! Jeg er så glad i adventstiden.

Jeg har også tenkt å sette meg ned og planlegge ukene som kommer, denne helgen. Det er så mye koselig som skjer i ukene før jul, og noe av det har jeg tenkt å få med meg. I førjulstiden har jeg lyst til å besøke et julemarked eller to, gå på konsert og ikke minst få med meg de magiske julelysene. Dessuten er det jo veldig fint ute i skogen også i desember, og jeg håper at jeg kommer meg ut på tur.

En riktig god første adventshelg ønsker jeg deg som leser denne bloggen. Håper den blir lys og fin!

Leave a Reply