God helg!

Hei! Det er fredag kveld og jeg har nettopp sunket ned i sofaen etter en travel arbeidsuke. Etter jobb gikk jeg en tur rundt i Oslo sentrum og handlet, i øsende pøsende regnvær, men nå er jeg hjemme igjen og bare slapper av i sofaen foran TVen. Ute regner det fortsatt, og det er i grunnen deilig at det er fredag og helg.

Denne helgen er den første adventshelgen, og jeg har tenkt å bruke noe av den til å gjøre adventsforberedelser. Mer konkret skal jeg ta frem adventspynt fra loftet, pynte litt utenfor huset og kanskje bake de første julekakene. Det blir bra! Jeg er så glad i adventstiden.

Jeg har også tenkt å sette meg ned og planlegge ukene som kommer, denne helgen. Det er så mye koselig som skjer i ukene før jul, og noe av det har jeg tenkt å få med meg. I førjulstiden har jeg lyst til å besøke et julemarked eller to, gå på konsert og ikke minst få med meg de magiske julelysene. Dessuten er det jo veldig fint ute i skogen også i desember, og jeg håper at jeg kommer meg ut på tur.

En riktig god første adventshelg ønsker jeg deg som leser denne bloggen. Håper den blir lys og fin!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s