Snart førjulstid

Tenk at det bare er en måned til jul. Det er jammen ikke så lenge til! Jeg gleder meg til den koselige førjulstiden og til den varme stemningen som er knyttet til juleforberedelser og juletid.

I Oslo sentrum er julemarkedet Jul i Vinterland i Spikersuppa allerede på plass. Jeg tok meg en tur dit etter jobb i dag, og det var veldig flott og stemningsfullt der, med enda flere spennende boder i år enn i fjor. Nytt av året er en flott lystunnel, og den var det nesten som en liten opplevelse å bevege seg gjennom.

Fortsatt er det litt for tidlig til at jeg får den helt store førjulstemningen, men den kommer nok når resten av byen også funkler og glitrer i julelys.

I neste uke skal jeg så smått begynne med juleforberedelser her hjemme også. Jeg skal bake og sette på julebelysningen på trærene ute i hagen.

Legg inn en kommentar

%d