Om å bruke bildene sine til noe

Jeg tar mye bilder, og det har resultert i at jeg etter hvert har fått et veldig stort bildearkiv. Her om dagen satte jeg meg ned og så gjennom bildene mine, og funderte på om jeg kan bruke dem til noe.

Og det mener jeg absolutt at jeg kan.

For det første er det kjempefint å forstørre bilder. Særlig bilder som er litt figurative, kunstneriske eller på andre måter er annerledes. De kan gjøre seg bra på veggen. Det kan også familiebilder, bilder av barn og svart hvitt bilder.

Jeg sjekket prisene hos noen leverandører, og synes ikke prisene er så aller verst for å få forstørret eller rammet inn bilder. Til ca. kr 500,- eller lavere, kan du få en flott innrammet forstørrelse av bildet ditt.

Bilder kan også trykkes på mange ulike produkter, for eksempel:

 • Fotobok
 • Kalender
 • Skriveblokk
 • Notisblokk
 • T skjorter
 • Krus med eget design
 • Matboks
 • Bokmerke
 • Skulderveske
 • Forkle

Og mye mer!

Jeg fant ut at jeg ville bruke noen av bildene mine i en kalender, og utkastet jeg laget kan du se nedenfor. Om kalenderen blir en julegave, eller bare en gave til meg selv, vet jeg ikke helt ennå. Det finner nissen og jeg ut av etter hvert. Alle bildene i kalenderen er tatt i Oslo.

Noe å tenke på som et julegavealternativ for deg også?

Jeg vurderer også jeg skal få laget en plakat av det blå bildet over som jeg tok da jeg gikk tur langs Akerselva i fjor vår. Bildet er redigert med Enlight.

2 kommentarer

 1. Bildearkiv kan gje mange gleder, i mange år framover. Ditt er tydelegvis større og med betre orden i systemet enn mange andre:-)

  1. Hei! Ja, jeg synes det er hyggelig å se gjennom bildene av og til, og tilværelsen har jammen blitt godt dokumentert gjennom all fotograferingen☺️ Jeg prøver å holde orden ved å lagre alle bildene etter dato i en skytjeneste📷

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: