Novemberhelg

Jeg har hatt en fin helg. Så rolig og avkoblende som det bare kan være på denne tiden av året.


Et grått og kaldt vær lå over bygda i går, og da fant jeg ut at jeg ville å dra ut til kjøpesenteret for å handle. Jeg synes det er koselig å dra ut og handle på lørdagene, enten til kjøpesenteret eller inn til byen. Mest for å handle mat, men også for å gå på café.


En julemesse fikk jeg også med meg i går formiddag. Det å gå på julemesse synes jeg er en hyggelig førjulsaktivitet. Så mye fint å få kjøpt! Julemessene er også en viktig salgsarena for lokalt håndarbeid og håndverk.


Koselig å tenne opp lykter i hagen når det mørkner.


I dag har det vært en aldeles nydelig dag her. Strålende sol og barfrost. Jeg gikk tur til Ørfiske, et vann i Nordmarka ikke så langt unna her jeg bor.


Det er mye fint å ta bilde av ute nå.

Fra Ørfiske.

Padlesesongen er tydeligvis fortsatt ikke over.

Litt senere på søndagen strømmet sollyset inn i stua.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s