Novemberhelg

Jeg har hatt en fin helg. Så rolig og avkoblende som det bare kan være på denne tiden av året.


Et grått og kaldt vær lå over bygda i går, og da fant jeg ut at jeg ville å dra ut til kjøpesenteret for å handle. Jeg synes det er koselig å dra ut og handle på lørdagene, enten til kjøpesenteret eller inn til byen. Mest for å handle mat, men også for å gå på café.


En julemesse fikk jeg også med meg i går formiddag. Det å gå på julemesse synes jeg er en hyggelig førjulsaktivitet. Så mye fint å få kjøpt! Julemessene er også en viktig salgsarena for lokalt håndarbeid og håndverk.


Koselig å tenne opp lykter i hagen når det mørkner.


I dag har det vært en aldeles nydelig dag her. Strålende sol og barfrost. Jeg gikk tur til Ørfiske, et vann i Nordmarka ikke så langt unna her jeg bor.


Det er mye fint å ta bilde av ute nå.

Fra Ørfiske.

Padlesesongen er tydeligvis fortsatt ikke over.

Litt senere på søndagen strømmet sollyset inn i stua.

Legg inn en kommentar

%d