Regnværshelg i november

Andre helg i november og det har regnet i strie strømmer hele helgen.

Kun en liten time uten regn var det i dag, og da passet jeg på å gå ut på tur. Det var ikke så veldig mange andre som hadde tenkt samme tanken, for å si det sånn. Det er sjelden se så få folk ute på søndagstur.

Da jeg var yngre syntes jeg at denne årstiden, og da særlig november, var så mørk, trist og tung å komme seg igjennom. Senhøsten var mollstemt og november ville nesten ingen enda ta, syntes jeg da.

Men med årene har jeg endret oppfatning. Nå liker jeg november. Jeg liker de koselige kveldene innendørs etter at mørket har falt på. Jeg liker regnværet og tåken. Fargene i brunt, gyllent og grønt over skogen. Naturen som hviler. Fargespillene når solen går ned. Det er noe fint ved det.

Legg inn en kommentar

%d