Et oppsamlingsheat

Da jeg skrev innlegget om blogging her om dagen, så nevnte jeg ikke at jeg av og til kan være ganske selvkritisk når det kommer til blogginnlegg.

Men det er jeg. I hvertfall av og til:)

Hvis jeg ikke er helt fornøyd med innlegget, enten det er teksten eller (kanskje særlig) bildene, så legger jeg det ikke ut. Da blir innlegget bare liggende i arkivet som et utkast. Jeg tenker vel slik at det jeg legger ut på nettet blir liggende der i all evighet, og da må jeg i det minste være fornøyd med det jeg publiserer.

Andre ganger har jeg for liten tid til å blogge og blir ikke ferdig, og når jeg først får anledning til å se på innlegget igjen, så vurderer jeg det til å være helt utdatert eller irrelevant.

En slik tenking har sine konsekvenser. Jeg gjorde en opptelling i dag og fant ut at jeg har 18 upubliserte innlegg liggende i utkastarkivet. Noen fra i år. Noen fra tidligere år. Det er mye forskjellig. Det er en del matblogginnlegg. Noen bildeinnlegg og noen temainnlegg. Helt uten en rød tråd, naturligvis. De fleste skrevet på helt andre årstider enn høsten.

Men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal få skrevet om noen av disse innleggene og få lagt de ut.

Det blir et slags oppsamlingsheat i ukene som kommer. To, tre innlegg i uka, kanskje. Det første, et bildeblogginnlegg fra Sørlandet, kommer i morgen tidlig.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s