Glimt fra helgen

Her er jeg tilbake igjen etter en liten bloggpause, med noen få glimt fra helgen som var.

Som alltid synes jeg at helgen var fin, og det skyldes nok at jeg prøver å fokusere på det jeg liker og det som gir energi i helgene.

Helgen begynte veldig hyggelig med at jeg deltok på en gourmetkveld sammen med en gruppe fra Rotary på fredag kveld.

Gruppen med utspring fra Rotaryklubben møtes av og til for å lage gourmetmat sammen, – en veldig artig måte å møtes på. En trenger absolutt ikke å være noen superkokk for å være med å lage gourmetmat. Når alle hjelpes ad, blir resultatet alltid veldig bra.

Denne fredagen disket vi opp med en fem-retters meny, og den smakte aldeles nydelig. Her er menyen representert med den første forretten vi laget, – rå torsk, servert med avokadokrem og majones.

Det er gøy og hyggelig å møtes for å lage, og spise, en fem-retters middag sammen, men det tar naturligvis sin tid. Først langt utpå natta var jeg hjemme igjen, og da sier det seg selv at lørdagsmorgenen blir noe redusert. Det løvet som jeg hadde tenkt å rake i hagen på lørdag formiddag, får nok pent ligge der en stund til.

Litt senere enn vanlig på lørdagene satte jeg i gang med mine tradisjonelle lørdagsgjøremål. Til kjøpesenteret for å handle, og så diverse husarbeid. Deretter matlaging om ettermiddagen og Stjernekamp foran tv-en om kvelden.

Søndag var dagen for den sedvanlige søndagsturen. Sammen med min gode venninne Aslaug gikk jeg ut på tur i Nordmarka. Vi gikk først til Ørfiske, så til Movatn og tilbake igjen til Nittedal, – en tur på godt og vel en mil. Bildet nedenfor er fra Ørfiske.

Jeg er godt fornøyd med at turen ble såpass lang, forholdene tatt i betraktning. Det er jo ikke så veldig lenge siden jeg humpet rundt på krykker, på grunn av ryggtrøbbel. Men nå er jeg snart tilbake i godt gammelt, slag igjen. Og det er jeg såklart veldig glad for:)

Det var veldig fint ute i marka i går. Som det har vært i hele høst. Ennå er det fine høstfarger, men de er ikke lenger så fargesprakende som de har vært. Nå har de mer gått over i gult. Eller rettere sagt gullgult.

Det var nesten som å være i et eventyr ute i skogen i går. Overalt var det gull og grønne skoger.

Fine høstfarger er det også utenfor stuevinduet mitt akkurat nå. Epletreet som bare for en måned siden kunne glede meg en rekordstor avling, gleder meg nå med sine gullgule og livlige blader. Så fint at det er variasjon gjennom sesongen.

Og snipp, snapp snute. Så var den helgen ute.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: