God helg!

Hei kjære blogglesere. Så var det endelig fredagskveld igjen. Fint med et par dagers fri!

Selv kom jeg tidlig hjem fra jobb i ettermiddag, og fant av den grunn ut at jeg hadde anledning til å oppholde meg litt ute hagen. Det begynner å bli en stund siden jeg brukte hagen sist. Men det er ingenting i veien for ikke å bruke sin hage om høsten også. Selv om det kan være kaldt. Det gjelder bare å kle seg godt. Eller tenne opp et bålfat.

Det var ordentlig fint ute i hagen i ettermiddag. Lav ettermiddagsol og høstfargede busker og trær.

Nå er det fredagskveld, og jeg har akkurat fyrt opp på peisen. Snart skal jeg se på mine gullrekkfavoritter på TV og spise suppe til middag. Og ellers bare slappe av.

Det er fint med en rolig kveld i kveld, for resten av helgen blir nok ganske travel. I morgen tidlig setter jeg kursen mot Lillehammer, der jeg skal delta på en reunion med klassa fra barne- og ungdomsskolen i morgen ettermiddag. Det blir artig og spennende! Faktisk er det 40 år siden jeg så en del av dem sist, og det er lenge.

Akkurat nå driver jeg og lurer på hva i all verden jeg skal ha på meg på et slikt evenement. Hverdagslivets problemer altså. Jeg finner vel snart ut av det.

En riktig god helg ønskes deg som titter innom denne bloggen! Takk for at du leser!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: