På helgetur til Sverige

I helgen dro jeg ned til Bengtsfors i Västra Götaland i Sverige for å besøke Kate, en venninne som har en hytte der.

Det var veldig hyggelig. Og stedet var flott!

Det var litt av en opplevelse å kjøre gjennom det svenske landskapet denne helgen. Naturen var farget i rødt, gult og grønt, luften var klar og det glitret i blå innsjøer langs hele ruten.

Det er litt rart, men jeg synes området like over svenskegrensen er annerledes enn på norskesiden, selv om det er veldig nært. Som i Norge er det mye skog, elver, innsjøer og landbruksareal, men på måte synes jeg skogene virket dypere og gårdsbrukene annerledes enn i Norge Kanskje er det flere småbruk der? Byggeskikken, med rødmalte hus med hvite og blå karmer, er i hvert fall forskjellig.

Uansett. Det er et aldeles kjempefint område. Vakre kulturlandskap og grønne skoger. Det er lett å forstå at så mange liker seg der.

Kate og jeg hadde en veldig fin helg. Vi gikk på sopptur, høstet inn grønnsaker og dro på kjøretur for å se på området. Soppen som vi plukket, og grønnsakene vi høstet inn, brukte vi i matlagingen senere på lørdagskvelden. Naturligvis måtte vi også få med oss Stjernekamp (favorittprogram).

På vei hjem kunne jeg ikke la være å stoppe på kjøpesenteret i Töckfors, for en harryhandel. Det må til når en først er på de trakter.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s