Glimt fra helgen

Det er deilig å ha noen helger uten så mye på programmet av og til. Det har jeg hatt denne helgen. Jeg har stort sett bare vært hjemme. Ikke engang ute og handlet har jeg vært, og det er sjeldent. Det bruker å være en fast lørdagsaktivitet for meg.

I stedet har jeg hatt en helg med lange og gode måltider, TV-titting, huslige gjøremål og en tur ut i skogen på søndag. Absolutt avkoblende og fint.

Her er noen glimt fra denne helgen:

Fredagkvelden startet ved at jeg laget god mat til middag og så på fredagsprogrammene på tv.

Buketten for helgen satte jeg sammen av roser fra butikken og høstblomster fra hagen.

Jeg har skikkelig fått røsket opp i hagen denne helgen. Jeg har luket bed, har klippet busker og har klippet plenen. Plantet i krukker har jeg også fått gjort.

Når høstlyngen er på plass utenfor huset, da er det virkelig høst.

Det pynter opp med høstlige krukker i hagen.

Jeg har ryddet i utebodene denne helgen også. Ikke akkurat verdens mest interessante aktivitet, men av og til må det gjøres det også. Greit med alt som er unnagjort før vinteren setter inn:)

På søndag dro jeg ut på sykkeltur. Strålende vær til å begynne med, men det varte ikke så veldig lenge før det begynte å regne.

Som alltid måtte jeg stoppe og ta et bilde av dette huset.

Sykkelturen ble ikke så veldig lang, bare ca. 1 mil tur/retur. Men akkurat passe lang for meg som fortsatt driver og trener opp ryggen. Bildet er tatt på Movatn.

Det er bare kjempefint å suse gjennom skogen på sykkel akkurat nå.

Søndag kveld. Helgen ble avsluttet med levende lys på bordet og te i koppen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: