Hilsen fra Wien

Hei! Her kommer en hilsen fra Wien!

Jeg har bare vært i Wien et par dager, men allerede nå begynner jeg å føle meg godt tilrette. Jeg er kjempefornøyd både med språkkurset jeg går på og med bostedet jeg har valgt.

Språkkurset er naturligvis det aller viktigste. Så langt er jeg kjempefornøyd. Etter å ha gjennomført to kursdager, kan jeg med sikkerhet kan si at jeg aldri har lært så mye tysk på en gang før. Kurset er lagt opp slikt at det lett å lære og lett å huske det som gjennomgås.

Undervisningen er profesjonell og tidsmessig, og selv om gruppen jeg er i kan endel tysk fra før, så begynte vi i det små på mandag med enkle presentasjoner og øvelser, for å bli bedre kjent med Wien.

Læreren er dyktig og hun snakker høyt og tydelig, slik at det aldri er noen tvil om hva vi skal lære.

Jeg er også godt fornøyd med stedet jeg har valgt å bo på disse ukene.

Da jeg skulle velge innkvartering, lurte jeg på om jeg skulle ta inn på hotell eller leie en Airbnb, men valgte tilslutt å ta imot studiestedets tilbud om en studentleilighet. Det er jeg glad for at jeg gjorde!

Studentleiligheten er veldig fin og praktisk innrettet, og den har alt som trengs av moderne fasiliteter, inkludert TV og wifi. Jeg synes det er fint at jeg kan lage endel av måltidene selv, slik at jeg slipper jeg å spise på restauranter og cafeér hele tiden. Mye bedre og billigere!

Siden kurset har et spennede kultur- og aktivitetsprogram, har jeg allerede fått sett en del av Wien. Wien ser ut til å være en kjempespennende og interessant by, med er helt spesielt flott kultur og musikkliv. Jeg har blitt veldig fasinert av byen, og gleder meg til å se enda mer av den gjennom kulturprogrammet.

Dette tror jeg skal bli noen flotte og lærerike uker!

Jeg legger ut flere bilder fra oppholdet etterhvert.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: