Reisefeber

Jeg har reisefeber! Det kiler i magen! I morgen tidlig setter jeg meg nemlig på flyet til Wien, for å delta på et språkkurs. I hele 14 dager! Jeg gleder meg! Det å bruke ferien til læring, kultur og opplevelser passer meg fint. Jeg tror språkkurset med tilhørende kulturprogram kommer til å bli spennende og hyggelig, og jeg er helt sikker på at jeg vil være mye bedre i tysk når jeg returnerer hjem. Jeg ser også frem til å se Wien, som visstnok skal være en perle av en by.

Nå gjelder det bare å få alt ned i kofferten! Jeg lider valgets kval, og tar sikkert med meg altfor mye. Men 14 dager er ganske lenge da…. Jeg tror nesten ikke jeg har vært så lenge borte hjemmenfra før.

Der fikk jeg alt ned i kofferten og reisen kan begynne!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s