Glimt fra helgen

Hei! Sommeren har blitt til høst siden jeg la ut et blogginnlegg sist, men her er jeg igjen.

Alt er bare bra med meg, etter en sommer som ble veldig annerledes. I sommer har jeg virkelig fått kjenne på hvor utrolig frustrerende det kan være når helsa svikter. Hvor frustrerende det kan være ikke å ha kapasitet til noe som helst, annet enn å sitte i sofaen og vente på å bli bra igjen. Jeg har fått kjenne på hvor tung en slik situasjon kan være.

Det har tatt sin tid! Fortsatt er jeg lett haltende, fortsatt er energien ikke helt på topp, men jeg håper og tror at jeg snart er tilbake til mitt gamle jeg igjen.

Siden jeg ikke har fått avviklet noen ferie denne sommeren, var det ekstra hyggelig å kunne dra med venninneklubben til hytta på Sørlandet sist helg.

Vi er fem damer (jenter) fra nærmiljøet som bruker å treffes innimellom, til gode samtaler og latter, og til god mat og vin. Av og til drar vi på turer også, som vi gjorde sist helg. Det var virkelig hyggelig og energigivende!

Og hva gjør så fem damer på tur en tidlig høsthelg?

Spiser god mat! På fredag sto reker med tilbehør på menyen.

På lørdag regnet det, og vi fant ut at vi skulle dra inn til Tvedestrand, i stedet for å gå tur. Vi gikk rundt i sentrum, og besøkte blant annet denne fine klesbutikken Lady String.

Så fint i Tvedestrand! Bildet tok jeg utenfor overnevnte butikk.

Vi besøkte dette spennende antikvariatet.

Og spiste middag på Restaurant Vertshuset, en tradisjonsrik restaurant i Tvedestrand. Maten var supergod og restaurantbesøket ble absolutt en “højadere” på turen.

Jeg spiste fiskesuppe!

Interiørdetalj fra Vertshuset. På bildet i bakgrunnen ser du hvordan restauranten så ut i tidligere tider.

På lørdag kveld sto ost, kjeks og tapas på menyen.

I Tvedestrand finnes Norges smaleste hus, – Strykejernet. Huset har inngang fra gaten utenfra i tre etasjer.

På søndag gikk vi tur langs sjøen, i nydelig sensommervær. Som alltid var det vakkert langs kysten på Sørlandet.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: