Et skikkelig langsom-liv

Hei kjære blogglesere! Her kommer noen ord fra meg igjen! Det har blitt noen færre blogginnlegg fra meg i det siste, og det skyldes, som jeg har skrevet tidligere, at formen ikke har vært helt på topp.

Ryggtrøbbel kan være krevende og langvarig. Det hjelper med fysioterapi og opptrening, men til syvende og sist må en bare ta tiden til hjelp. Og det tar tydeligvis tid for meg å bli helt bra igjen.

Det er naturligvis kjedelig og litt av en prøvelse tålmodigheten, men det er ikke alltid at tilværelsen blir slik en planlegger eller ønsker. Og da er det bare å gjøre det beste ut av det.

Dagene mine på Sørlandet har vært særdeles rolige, – som de har vært de siste ukene. Det har vært et skikkelig langsom-liv. Jeg har stort sett bare oppholdt på hytta, men har tatt meg småturer rundt for å få beveget på meg og for å få trent.

Men likefullt, fine dager! Familie på besøk, fantastiske soloppganger og likeså fine sommerkvelder ute på terrassen. Jeg har kunnet glede meg over alt hyttelivet har å by på. God mat. Filmer om kvelden og musikk. Og sist, men ikke minst, deilige bad i salt sjø.

Her er noen av mine favorittbilder fra disse dagene.
Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: