Rolige sommerdager

Denne julimåneden har blitt veldig annerledes enn det jeg hadde tenkt på forhånd. Jeg hadde jo egentlig planlagt å dra på ferie til hytta på Sørlandet denne helgen. Men det kan jeg bare glemme. På grunn av ryggplagene som jeg skrev om her om dagen må jeg nok holde meg i ro stund til.

Men det går går da fremover. Ryggen er ikke lenger så vond og jeg kan ta meg små rusleturer rundt i hagen og i skogen.

Noe av det hyggeligste som har skjedd denne uken er at Cathinka, yngste datter, har kommet hjem fra Australia på sommerferie og skal være hjemme en måned. Så koselig når utflyttede barn kommer hjem! Mannen hennes Daniel kommer etter i neste uke, og da har han med seg familien sin fra Tyskland.


Hjemkomsten måtte naturligvis feires, med kaker, is og kaffe. Det var så varmt ute i hagen at kakene nesten smeltet bort, og det var ikke så veldig lenge vi holdt ut ute i varmen før vi måtte rømme inn.

Men ellers er det forsiktig rehablitering og et rolig hageliv som preger dagene mine.

Vi spiser frokost ute i hagen.

Jeg har plukket bær.

Og har kunnet glede meg over at ikke alt som er av blomster i hagen har tørket ut.

Jeg har drukket kaffe, lest bøker, hørt på podcaster og sett på kjolen som tørker i vinden.

Og sånn går no dagan:)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: