Rolige sommerdager

Denne julimåneden har blitt veldig annerledes enn det jeg hadde tenkt på forhånd. Jeg hadde jo egentlig planlagt å dra på ferie til hytta på Sørlandet denne helgen. Men det kan jeg bare glemme. På grunn av ryggplagene som jeg skrev om her om dagen må jeg nok holde meg i ro stund til.

Men det går går da fremover. Ryggen er ikke lenger så vond og jeg kan ta meg små rusleturer rundt i hagen og i skogen.

Noe av det hyggeligste som har skjedd denne uken er at Cathinka, yngste datter, har kommet hjem fra Australia på sommerferie og skal være hjemme en måned. Så koselig når utflyttede barn kommer hjem! Mannen hennes Daniel kommer etter i neste uke, og da har han med seg familien sin fra Tyskland.


Hjemkomsten måtte naturligvis feires, med kaker, is og kaffe. Det var så varmt ute i hagen at kakene nesten smeltet bort, og det var ikke så veldig lenge vi holdt ut ute i varmen før vi måtte rømme inn.

Men ellers er det forsiktig rehablitering og et rolig hageliv som preger dagene mine.

Vi spiser frokost ute i hagen.

Jeg har plukket bær.

Og har kunnet glede meg over at ikke alt som er av blomster i hagen har tørket ut.

Jeg har drukket kaffe, lest bøker, hørt på podcaster og sett på kjolen som tørker i vinden.

Og sånn går no dagan:)

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s