Gleder meg til å se den vakre blå Donau

I sommer skal jeg ha en litt annerledes ferie

Som jeg har nevnt tidligere her på bloggen, så har jeg drevet en stund og frisket opp min gamle skoletysk. I fjor tok jeg et onlinekurs i tysk på egen hånd, og i vinter har jeg lest bøker og hørt på lydbøker.

Jeg har lært en god del på den måten. Jeg har både fått repetert mye gammel lærdom og har fått utvidet ordforrådet en del.

Men nå har jeg bestemt meg for å ta tyskopplæringen et skritt videre.

Litt senere i sommer drar jeg nemlig til Wien for å delta på et 14-dagers tyskkurs!

Det er ikke slik at jeg bare skal sitte inne og studere tysk i 14 dager altså! Kurset har et spennende kultur- og aktivitetsprogram, og det arrangeres utflukter i regi av kurset.

Jeg ser frem til kurset. Det skal bli spennende! Jeg tenker at det å delta på et 14-dagers kurs er en effektiv måte å lære tysk på. Jeg kunne naturligvis ha gått på ett av de mange gode tyskkursene som arrangeres i Norge i løpet av året, men jeg tror at det både er raskere og bedre å lære seg språket på denne måten.

Så jeg gleder meg til ferien i Wien på sensommeren. Både til å delta på kurset, til å bli kjent med byen og ikke minst til å se den vakre blå Donau.

Her er andre blogginnlegg jeg har skrevet om det å lære språk:

Noen tanker om språkopplæring

Språkopplæring igjen

Bilde av Donau gjengitt med tillatelse.

Bilde Wien: Colorbox

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: