God helg!

Hei kjære blogglesere! Bare en liten tur innom for å ønske god helg!

Det er sent fredag kveld og jeg sitter og koser meg med å se på programmet «Grieg – minutt for minutt». For et fantastisk program! Programmet er jo et langsom-tv som varer et døgn, men likevel er det veldig fengende. Og fint. Jeg blir nok sittende oppe en stund for å se og høre på.

Tidligere i kveld har jeg oppholdt meg ute i hagen, og det var deilig og avslappende etter en travel uke. Der begynner forresten å bli veldig fint ute i hagen nå. Mange av staudene er i ferd med å springe ut, samtidig, og mye tidligere enn vanlig.

En travel helg står for døren, og jeg har litt av hvert på programmet.

I morgen tidlig drar jeg inn til byen for å delta på et kurs hele dagen. I hva lurer du kanskje på? Jo, – kurs i båtførerprøven av alle ting. Det kom et tilbud om et kurs i tilknytning til jobb, og da tenkte jeg at jeg like gjerne skulle melde meg på. Grunnen er at jeg har tenkt å anskaffe en båt på hytta på Sørlandet med tid og stunder, og da skader det ikke å ha litt kunnskap om sjømannskap.

På søndag har jeg planer om å dra ut på en skogstur, forhåpentligvis på sykkel.

Men først altså litt mer fredagskveld og avkoblende Grieg-musik.

En riktig god helg til alle!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s