God helg!

Hei kjære blogglesere! Bare en liten tur innom for å ønske god helg!

Det er sent fredag kveld og jeg sitter og koser meg med å se på programmet «Grieg – minutt for minutt». For et fantastisk program! Programmet er jo et langsom-tv som varer et døgn, men likevel er det veldig fengende. Og fint. Jeg blir nok sittende oppe en stund for å se og høre på.

Tidligere i kveld har jeg oppholdt meg ute i hagen, og det var deilig og avslappende etter en travel uke. Der begynner forresten å bli veldig fint ute i hagen nå. Mange av staudene er i ferd med å springe ut, samtidig, og mye tidligere enn vanlig.

En travel helg står for døren, og jeg har litt av hvert på programmet.

I morgen tidlig drar jeg inn til byen for å delta på et kurs hele dagen. I hva lurer du kanskje på? Jo, – kurs i båtførerprøven av alle ting. Det kom et tilbud om et kurs i tilknytning til jobb, og da tenkte jeg at jeg like gjerne skulle melde meg på. Grunnen er at jeg har tenkt å anskaffe en båt på hytta på Sørlandet med tid og stunder, og da skader det ikke å ha litt kunnskap om sjømannskap.

På søndag har jeg planer om å dra ut på en skogstur, forhåpentligvis på sykkel.

Men først altså litt mer fredagskveld og avkoblende Grieg-musik.

En riktig god helg til alle!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: