Junikveld i hagen

Søndag kveld.

Denne helgen har gått i ett. Det er først nå jeg kan sette meg ned i hagen en stakket stund, og lade batteriene før en ny arbeidsuke begynner i morgen. Så deilig og avkoblende!

Jeg blir nok ikke sittende her så veldig lenge. Det er regn i luften, og det er nok bare et tidsspørsmål før det begynner å regne. Og det er bra! Både skogen og hagen er helt uttørket. Det er stor brannfare her, som overalt ellers, og det trengs så sårt litt vann.

Denne helgen har som sagt gått i ett for meg. Jeg har både vært på Lillehammer og besøkt min mor, og har vært i en dobbel bursdagsfeiring hos noen gode venner. Veldig hyggelig begge deler!

Uken som kommer blir travel den også. Med møter, avslutninger og mye annet. Men det gjør ikke noe. Litt travelhet er bare bra, så lenge det er en positiv travelhet og ikke noe stress.

Men uansett så har jeg det aldri så travelt at jeg ikke kan nyte disse fine junidagene, solskinnet, markblomstene og badelivet. Det beste med den skandinaviske sommeren må jeg alltid ha med meg:)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: