Maisøndag

Etter å ha vært mye i marka gjennom hele vinteren, var det klart for å starte sommersesongen i marka i går. Jeg gikk min sedvanlige tur gjennom skogen til Ørfiske, et stort vann som ligger sånn cirka midt inne i Nordmarka.

Og når jeg først gikk dit en strålende varm forsommerdag, hadde jeg naturligvis lyst til å ta sesongens første bad der også. Jeg var litt bekymret for om vannet skulle være altfor kaldt, men det var det ikke. Det var bare behagelig og det var kjempeherlig å kunne legge på svøm i et skogsvann igjen! Hvis været holder, ser jeg ikke bort fra at det blir flere badeturer på meg dit denne uka.

Jeg er glad jeg bor nær marka og har så mange muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Det er en stor ressurs! Denne sommeren har jeg også tenkt å sykle en del i marka.

Legg inn en kommentar

%d