Maisøndag

Etter å ha vært mye i marka gjennom hele vinteren, var det klart for å starte sommersesongen i marka i går. Jeg gikk min sedvanlige tur gjennom skogen til Ørfiske, et stort vann som ligger sånn cirka midt inne i Nordmarka.

Og når jeg først gikk dit en strålende varm forsommerdag, hadde jeg naturligvis lyst til å ta sesongens første bad der også. Jeg var litt bekymret for om vannet skulle være altfor kaldt, men det var det ikke. Det var bare behagelig og det var kjempeherlig å kunne legge på svøm i et skogsvann igjen! Hvis været holder, ser jeg ikke bort fra at det blir flere badeturer på meg dit denne uka.

Jeg er glad jeg bor nær marka og har så mange muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Det er en stor ressurs! Denne sommeren har jeg også tenkt å sykle en del i marka.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s