Glimt fra pinsen

Hei! Her er jeg tilbake med noen glimt fra pinsen.

Den ble som alltid tilbragt på hytta på Sørlandet, og der er det helt fantastisk akkurat nå. Frodig, grønt og vakkert ute i naturen. Været var også aldeles nydelig denne pinsen.

Denne gangen var min gode venninne Arnhild med, og det var veldig hyggelig. Vi hadde noen fine dager, pratet masse, hygget oss og hadde det artig. Vi dro på flere utflukter, blant annet var vi på bytur til Tvedestand og ute på båttur på bøljan den blå.

Og ikke minst gikk vi rundt og fotograferte! Arnhild og jeg deler gleden ved fotografering, og vi går mye rundt og tar bilder i forskjellige sammenhenger. Naturligvis også i pinsen! Det ble flere fototurer, blant annet ned til sjøen, og resultatet fra en av dem ser du nedenfor. Flere bilder kommer etterhvert.Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: