Glimt fra helga

Hei kjære blogglesere! Her jeg tilbake igjen etter en liten bloggpause.

For en noen nydelige maidager vi har hatt i det siste! Jeg har nytt hvert sekund. Vårsola, naturen som grønnes, hvitveisen og fuglenes sang. Her ved skogen er våren så intens og vakker, og vårduftene så sterke.

På ettermiddagene har jeg for det meste drevet utendørs, med hagearbeid og malingsvedlikehold. Det har vært mye å ta tak i etter vinteren.

Denne helgen tok jeg meg imidlertid fri fra vårlige aktiviteter og tok turen til Lillehammer for å besøke min mor.

På Stortorvet på Lillehammer bugnet det av sommerblomster.

En følte seg nesten hensatt til torgets glansdager på 60-tallet.

Jeg var innom Husfliden og fikk hentet et par bunader som har vært inne for å bli fikset på. Ikke disse bunadene altså. Når jeg først var der måtte jeg bare ta bilde av de utstilte Rondastakkene de hadde der. Rondastakken finnes etterhvert i mange flotte variasjoner.

De tilpassede bunadene ble veldig fine, og endelig passer de perfekt igjen:)

En liten bursdagsvisitt til min svigerinne ble det også denne lørdagsformiddagen.

Min flotte mor som for ikke så mange måneder siden fylte 90 år. Her er hun fotografert ute i hagen sin.

Kveldssol i stua til min mor.

En litt skuffende kveld foran tv-en. Jeg må innrømme at jeg har hørt bedre vinnersanger enn denne:):)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: