Hagesesong igjen

Endelig er det hagesesong igjen! Denne helga ble hagesesongen offisielt innledet hos meg.

Det er bare noen få dager siden snøen ble borte fra hagen. Det vil si, helt borte er den fortsatt ikke. Ennå ligger det en liten flekk igjen der vi måkte ned snøen fra taket i vinter. Men det er nok ikke så lenge før den forsvinner heller.

Og med nesten snøfri hage, så var jeg mer enn klar til å starte hagesesongen denne helga. Været har vært aldeles nydelig, og jeg har nesten ikke gjort annet enn å drive ute.

I går morges satte jeg opp en lang liste over ting jeg skulle prøve å få unna. Rake løv, renske i bed, ta frem hagemøbler, vaske hagemøbler, vaske husvegger med kraftvask for maling senere denne uken, og ikke minst, dra ut til gjenbruksstasjonen ting som trengte å kastes etter vinteren.


Og jammen fikk jeg gjort det meste! Ikke dumt med slike lister:)

Hagemøblementet i bakgrunnen fikk seg et strøk med olje, og nå er det så godt som nytt igjen.
Blomstene som jeg plantet for noen uker siden begynner å vokse seg til.

Dette hagebordet skal oljes senere denne uka. Det er ganske mye jobb med slike møbler av edeltre. Først må en rense med trerens, og deretter må treet tørke helt. Så oljing, og den er ganske tidkrevende. Men de blir veldig fine!

Blåveisen blomstrer på stien ned til elva.

Verdens nydeligste blåfarge.

Det er fortsatt stor vannføring i elva nedenfor huset.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: