Mandag

Så fint med en liten ferie i slutten av april! Jeg koser meg på hytta og slapper av på dette som er den første turen hit denne sesongen. Forhåpentligvis blir det mange flere turer før det igjen blir høst.

Dagen i dag har jeg tilbrakt i Risør, på besøk hos broren min og svigerinnen min som har hytte der. Det er fint å ha familie i nærheten, og det er ikke så lange kjøreturen til dem fra her jeg holder til.

Det var spådd kraftig regnvær og vind på Sørlandet i dag, og vi fant ut at vi måtte komme oss ut på tur før uværet kom. Vi gikk en runde rundt i Risør, og passerte blant annet Risørflekken – ett av Sørlandets eldste navigasjonsmerker. På Risørflekken var det en aldeles storstorslagen utsikt, og naturlig nok også fint å fotografere. Vel tilbake på hytta bød min bror og svigerinne på en nydelig fiskesuppe, med dertil påfølgende kaffe og kaker.

Etter å ha vært hos dem i flere timer dro jeg hjem, og akkurat nå sitter jeg og skriver mens regnet trommer på ruta og vinden suser utenfor.


Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s