Fin vårdag på Sørlandet

Endelig tilbake på hytta! Hit kom jeg sent fredag kveld, etter å ha kjørt mange timer i saktegående kø på E18. Turen ble ganske så slitsom, og i går var det godt bare å slappe av, lese bøker, se på filmer og ta livet med ro. I dag var jeg imidlertid mer enn klar til å gå ut på tur. Turen gikk ned til sjøen og langs kyststier, og jeg koste meg ute i det fine været i flere timer.

Det har vært en kjempeflott dag på Sørlandet i dag. Strålende sol, men litt kaldt i luften. Likevel har våren kommet for fullt her. Magnolia, gullbusker, hvitveis og scilla blomstrer, og på bakken har det begynt å bli grønt.

Jeg så mange folk ute på tur. Jeg så også mange som drev med typisk vårlige aktiviteter som båtpuss og hagearbeid. Andre igjen malte eller bare koste seg ute i vårsola.

Jeg hadde en fin og vårlig tur, og som alltid knipset jeg noen bilder underveis. Flere bilder fra turen kommer på fotobloggen i morgen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s