Søndag ettermiddag

Søndag ble en travel dag. Først var jeg på Lillehammer på besøk hos min mor, men dro tidlig hjem. Allerede rett etter frokost satte jeg kursen hjemover. Og vel hjemme rakk jeg bare såvidt å snu i døra, før jeg dro ut igjen for å gå og ta toget til Oslo.

Grunnen til at jeg dro inn til Oslo var at jeg skulle feire bursdag! Nå var det ikke selve dagen min i går, altså. Den er først senere denne uken. Men for alle praktiske formål passet det best å legge feiringen til en helg.

Bursdagen ble markert sammen med en annen i familien som fyller år på denne tiden. Vi fant ut at vi ville invitere familien til bursdagsfeiring på en restaurant.

Bildet av hestehovene er tatt utenfor Barcode ved Oslo S.

Men før vi skulle til restauranten rakk vi å gå en liten tur gjennom Oslo gater. Turen gikk over Grønland og langs Schweigaardsgate, i retning Sørenga.

Noe av grunnen til at vi la turen om Schweigaardsgate, var at jeg hadde lyst til å besøke denne nyåpnede butikken – Retroantikk. Mer om den en annen dag her på bloggen.

Det er et fint gammelt Oslomiljø langs Schweigaardagate.

Og en en god del spisesteder.

Vi passerte middelalderruiner.

Og vannspeilet ved Middelalderparken.

Så nærmet vi oss Sørenga.

Og restaurant Cargo! Restauranten var et positivt bekjentskap. Veldig god italiensk mat og utmerket service.

Det var en nydelig kveld på Sørenga.

Så gikk turen i retning Oslo S.

Legg inn en kommentar

%d