God søndagsmorgen!

Hei, og god søndagsmorgen! Jeg er på Lillehammer på besøk hos min mor, og her har vi våknet opp til en nydelig vårdag. Litt kaldt er det fortsatt nå tidlig på morgenkvisten, men det blir nok varmere etterhvert.

Jeg er bare en snartur her denne gangen. Om en liten stund setter jeg meg i bilen og returnerer hjem, for så å møte resten av familien senere i dag.

Min mor har disket opp med en flott søndagsfrokost. Absolutt ukens frokosthøydepunkt! Ingen tvil om at våren har kommet til Lillehammer. Et feiende flott musikkorps spilte gjennom Storgata i går. Det er så koselig å gå rundt i Lillehammer sentrum på lørdagene. Mange gode tilbud og fullt folkeliv. Jeg drakk kaffe på Café Sorgenfri, et koselig spisested like ved Lillehammer kunstmuseum.En avkoblende stund ute på verandaen i ettermiddagssola.

Legg inn en kommentar

%d