God søndagsmorgen!

Hei, og god søndagsmorgen! Jeg er på Lillehammer på besøk hos min mor, og her har vi våknet opp til en nydelig vårdag. Litt kaldt er det fortsatt nå tidlig på morgenkvisten, men det blir nok varmere etterhvert.

Jeg er bare en snartur her denne gangen. Om en liten stund setter jeg meg i bilen og returnerer hjem, for så å møte resten av familien senere i dag.

Min mor har disket opp med en flott søndagsfrokost. Absolutt ukens frokosthøydepunkt! Ingen tvil om at våren har kommet til Lillehammer. Et feiende flott musikkorps spilte gjennom Storgata i går. Det er så koselig å gå rundt i Lillehammer sentrum på lørdagene. Mange gode tilbud og fullt folkeliv. Jeg drakk kaffe på Café Sorgenfri, et koselig spisested like ved Lillehammer kunstmuseum.En avkoblende stund ute på verandaen i ettermiddagssola.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s