Glimt fra helgen

Hei kjære blogglesere! Håper dere har hatt en fin helg!

Jeg har hatt en fin og avkoblende helg, og den har hatt en akkurat passe blanding av jobb og rekreasjon. Med jobb mener jeg ikke akkurat det å jobbe hjemme i helgen, men mer å drive med hobbyer og aktiviteter som jeg liker.

Som jeg har nevnt tidligere, så driver jeg og frisker opp mine gamle tyskkunnskaper for tiden. I helgen fikk jeg endelig satt meg ned med det igjen.

Jeg fikk også skrevet en del, og fikk jobbet med foto og bilder. Det å skrive og formidle er noe jeg synes er artig og som jeg føler gir energi. For noen år siden tok jeg en tilleggsutdannelse i Featurejournalistikk. Det var spennende! Her kan du lese mer om det:

Litt om det å skrive

I går var jeg i et veldig hyggelig selskap og i dag har jeg har vært ute og gått tur. Her kommer noen glimt fra denne helgen:

Det er ikke helt tiden for å plante ut i krukker ennå. Det er fortsatt massevis av snø her. Men en liten blomst har jeg satt ut, utenfor inngangsdøren.

Bilde fra søndagens tur. I elven nedenfor huset har det begynt å sildre og renne igjen.

Jeg er i grunnen litt lei av å gå på ski, og fant ut at jeg heller ville gå en tur på beina i dag i stedet. Goretexsko med brodder er tingen, når føret er slik det er nå.

Skal tru hvor lenge jeg trenger å bruke disse denne våren?

Vi er snart i midten av april, men det er ikke mye som minner om vår her. Skiløypene ligger der fortsatt like fine.

En liten utskeielse søndag ettermiddag (konfekt jeg fikk til jul).

Denne helgen har jeg også startet med planlegging av hagesesongen. I første omgang ved å ta frem en hel haug med hagebøker for å finne inspirasjon. Noen hagerelaterte innlegg kommer på bloggen senere denne uken.

Motiv fra et nydelig skrin som jeg kjøpte da jeg besøkte Tallinn i høst.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: