Påskeettermiddag i byen

I går tok jeg jeg meg en tur rundt i Oslo sentrum etter jobb. Det var sol og vårlig, men iskaldt, så det fristet ikke å slå seg ned på en av de mange uterestaurantene som nå har dukket opp igjen etter vinteren.

I stedet ble det litt handling til påske. På Black Cat i Grensen kjøpte jeg påskete, og den ble testet ut senere på kvelden. Den var god! Tulipaner og påskeliljer kjøpte jeg på Stortorget, og sunt påskesnacks hos den tradisjonrike butikken Carl Heftye nederst på Karl Johan.

Etter handeturen hadde jeg tenkt å gå innom Rodins Bistro og bar, men der var det påskestengt, og jeg endte opp på Espresso house i stedet.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s