Fin spasertur ute i solen


Det ble ikke noen skitur på meg i dag, men derimot en god gammeldags spasertur.

Som så ofte ellers gikk turen til Maihaugen, friluftsmuseet på Lillehammer. Maihaugen er et sted jeg ofte går til når jeg er på besøk hos min mor på Lillehammer. Både fordi det er et spennende sted rent kulturhistorisk, men også fordi det er fint å fotografere der. Som alltid var mobiltelefonen med på turen, og det resulterte i en god del knips underveis.

Byliv er ikke det verste en har i påsken. I dag hadde jeg en fin spasertur ute i solen.


Fortsatt vinter på Maihaugen.


Fint å gå langs småveiene.


Her er jeg oppe i seterområdet på museet.


Jeg tok en titt inn i skolestua fra 1800-tallet. Les mer om Skolestua her.


Her bodde nok læreren.


En selfie fra turen ble det også.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: