Nydelig dag

Det har vært en aldeles nydelig dag her på Lillehammer. Det har vært mange varmegrader, sol og snøsmelting. Og det har nærmest flommet over av smeltevann i gatene. Så herlig! I stua hos min mor strålte vårsola inn gjennom vinduet.

På formiddagen i dag tok jeg meg en tur inn til Lillehammer sentrum i det fine været. Jeg gikk rundt i Storgata og handlet, og endte til slutt opp på Museumskafeen på Lillehammer kunstmuseum, der jeg drakk kaffe (og leste i et gammelt ukeblad).

Når jeg først var på kunstmuseet benyttet jeg anledningen til å se utstillingen som de viser der om dagen : Fri luft – Kitty Kielland” Fantastisk fine bilder!

Mesteparten av utstillingen viste nydelige landskapsbilder.

Her et bilde av et atelierinteriør. Så fint!

Eller dette da! Fra Paris!

Det var typisk påsketravelhet i Lillehammer sentrum. Og påskestemning! Her et pyntet tre utenfor en blomsterbutikk.

Påskestemning var det også i stua hos min mor.

I ettermiddag har min mor og jeg kost oss med god mat og god vin. Men først dekket vi et pent bord.

Middagen, som besto av lammekoteletter servert med fløtegratinerte poteter, saus og grønnsaker, smakte fortreffelig.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: