Fredag før påske

Det er fredag før påske, og jeg har benyttet noe av ettermiddagen til å påskepynte i huset. På vei hjem fra jobb i går kjøpte jeg med meg en stor bærepose med frodige løkblomster og en bukett med gule roser. De står nå pent plassert utover i stua, sammen med ymse påskepynt som jeg har tatt frem fra loftet.

Jeg ser frem til påske, selv om påskeferien ikke blir like lang i år som den bruker å være. Jeg pleier jo nesten alltid å dra til hytta på Sørlandet i påsken, men slik blir det ikke i år. Det er fortsatt mye snø der jeg har hytte, og ikke så lett å komme seg dit.

I stedet drar jeg til Lillehammer for å besøke min mor denne helga. Deretter drar jeg hjem for å jobbe i arbeidsdagene, for så å tilbringe resten av påsken hjemme.

Det er ikke noe dårlig alternativ. Det er fortsatt fantastiske forhold for skigåing ute i marka. Dessuten ligger jo byen der, med alle sine muligheter! De har jeg tenkt å benytte meg av. Påsken blir nok ganske tradisjonell hva aktiviteter angår. Det blir lange frokoster, gode middager, samvær med gode venner, filmer og krimbøker. Det blir skigåing, og byliv – kanskje med noen sakrale innslag.

Det skal bli fint påske nå.

Siden jeg skal være hjemme mye av påsken, planlegger jeg å få lagt ut noen blogginnlegg gjennom påsken også. Håper du titter innom!

Ønsker alle en god fredagskveld (og natt)!

Legg inn en kommentar

%d