Fredag før påske

Det er fredag før påske, og jeg har benyttet noe av ettermiddagen til å påskepynte i huset. På vei hjem fra jobb i går kjøpte jeg med meg en stor bærepose med frodige løkblomster og en bukett med gule roser. De står nå pent plassert utover i stua, sammen med ymse påskepynt som jeg har tatt frem fra loftet.

Jeg ser frem til påske, selv om påskeferien ikke blir like lang i år som den bruker å være. Jeg pleier jo nesten alltid å dra til hytta på Sørlandet i påsken, men slik blir det ikke i år. Det er fortsatt mye snø der jeg har hytte, og ikke så lett å komme seg dit.

I stedet drar jeg til Lillehammer for å besøke min mor denne helga. Deretter drar jeg hjem for å jobbe i arbeidsdagene, for så å tilbringe resten av påsken hjemme.

Det er ikke noe dårlig alternativ. Det er fortsatt fantastiske forhold for skigåing ute i marka. Dessuten ligger jo byen der, med alle sine muligheter! De har jeg tenkt å benytte meg av. Påsken blir nok ganske tradisjonell hva aktiviteter angår. Det blir lange frokoster, gode middager, samvær med gode venner, filmer og krimbøker. Det blir skigåing, og byliv – kanskje med noen sakrale innslag.

Det skal bli fint påske nå.

Siden jeg skal være hjemme mye av påsken, planlegger jeg å få lagt ut noen blogginnlegg gjennom påsken også. Håper du titter innom!

Ønsker alle en god fredagskveld (og natt)!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s