Søndag kveld

Sol på kjøkkebenken lørdag formiddag

Det er søndag kveld igjen! Så fort disse helgene går. Plutselig er det snart ny uke igjen!

Jeg har hatt en super helg. I går hadde jeg selskap her, med gode venninner på besøk. Vi hadde det kjempehyggelig og spiste god mat og drakk god vin, og skravlet til langt på natt.

Jeg er så glad for at jeg har et nettverk av venninner, venner og naboer i nærmiljøet. De betyr så mye. Noen av dem ser jeg nesten på som en slags utvidet familie. De er alltid der, selv om det kan gå en stund mellom hver gang jeg ser dem. Det er venner som alltid stiller opp hvis jeg trenger det. Og jeg for dem.

.

Gode venner er godt å ha. Så fint å ha noen som en kan dele livets erfaringer med, på godt og vondt, og noen en kan ha det gøy sammen med. Gode venner skal en ta godt vare på:).

Nå er det søndag kveld. Jeg sitter og planlegger for uken som kommer. Jeg setter opp lister over hva jeg skal gjøre på jobb og hva jeg skal gjøre hjemme. Slike lister er nyttige for å få ting unna. Det blir siste innspurt før påske. Jeg gleder meg til påske og påskeferie nå.

Men først altså en litt travel uke.

En riktig god uke til alle!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: