Søndag

Noe av det fine med å bo i utkanten av Oslo, er at en kan få med seg det beste av to verdener. Både et naturnært liv ute i skogen, men også et urbant liv i Oslo, – med museer, kafeer og shopping. Det går på et blunk å komme seg inn til Oslo med toget.

Det å bo i utkanten av byen gir så mange muligheter , både på det ene og det andre området. Det gjelder bare å bruke dem!

I dag hadde jeg lyst til å gjøre noe annet enn å gå på ski, og spurte derfor min gode venninne Arnhild om hun hadde lyst til å bli med en tur inn til byen for å fotografere og for å gå på kafé. Og det hadde hun!

Vi startet turen i Botanisk hage på Tøyen. Der gikk vi rundt en lang stund og fotograferte. Det er fortsatt mye snø og vinterlig i hagen. Busker og trær har vinterskrud, og vinterfuglene kvitrer. Bildene fra besøket i Botanisk hage kommer på fotobloggen i morgen.

Etter besøket i Botanisk hage gikk vi videre over Rodeløkka, i retning Grünerløkka. Rodeløkka er for meg, inntil nå, et helt ukjent område. Det var veldig fint der, med sjarmerende,gammeldags trehusbebyggelse. Også her fotograferte vi flittig.

Etter dette begynte vi å bli kaffetørste, og gikk til Retrolykke kaffebar. En koselig café i Markveien på Grünerløkka der en også kan få kjøpt retroting.

Så fortsatte vi nedover Markveien, i retning Oslo S og toget hjem til Nittedal.

Rodeløkka velhus.

Katt på Rodeløkka.

Enda en katt fra Rodeløkka.

Rodeløkka treskofabrikk.

Fra Retrolykke kaffebar.

Fra Retrolykke kaffebar.

Fra frk. Dianas salonger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: