Søndag

Noe av det fine med å bo i utkanten av Oslo, er at en kan få med seg det beste av to verdener. Både et naturnært liv ute i skogen, men også et urbant liv i Oslo, – med museer, kafeer og shopping. Det går på et blunk å komme seg inn til Oslo med toget.

Det å bo i utkanten av byen gir så mange muligheter , både på det ene og det andre området. Det gjelder bare å bruke dem!

I dag hadde jeg lyst til å gjøre noe annet enn å gå på ski, og spurte derfor min gode venninne Arnhild om hun hadde lyst til å bli med en tur inn til byen for å fotografere og for å gå på kafé. Og det hadde hun!

Vi startet turen i Botanisk hage på Tøyen. Der gikk vi rundt en lang stund og fotograferte. Det er fortsatt mye snø og vinterlig i hagen. Busker og trær har vinterskrud, og vinterfuglene kvitrer. Bildene fra besøket i Botanisk hage kommer på fotobloggen i morgen.

Etter besøket i Botanisk hage gikk vi videre over Rodeløkka, i retning Grünerløkka. Rodeløkka er for meg, inntil nå, et helt ukjent område. Det var veldig fint der, med sjarmerende,gammeldags trehusbebyggelse. Også her fotograferte vi flittig.

Etter dette begynte vi å bli kaffetørste, og gikk til Retrolykke kaffebar. En koselig café i Markveien på Grünerløkka der en også kan få kjøpt retroting.

Så fortsatte vi nedover Markveien, i retning Oslo S og toget hjem til Nittedal.

Rodeløkka velhus.

Katt på Rodeløkka.

Enda en katt fra Rodeløkka.

Rodeløkka treskofabrikk.

Fra Retrolykke kaffebar.

Fra Retrolykke kaffebar.

Fra frk. Dianas salonger.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s